Dette er en gammel klassiker som nok aldrig går af mode.. Vi har opdaget den igen, og det var så lækkert.. Jeg lavede min med LCHF brød, og som LCHF, men du kan lave den med det brød du bedst kan lide. jeg skriver i parentes hvad man ellers kan bruge, så alle kan være med

Til 3 personer brugte jeg:

6 skiver brød
2 store æg
1 spsk fløde (eller mælk)
1 tsk sukrin gold (eller brun farin)
1 1/2 tsk stødt kanel
smør til stegning

varm en panden på middel varme. Imens pisker du æg, fløde, sukker og kanel sammen i en dyb tallerken.

french toast bil. 1

dyb skiverne af brød heri og lad det suge godt af æggemassen

french toast bil. 2

hæld lidt smør på panden og steg brødet til de er smukke og gyldne

french toast bil. 3

Jeg lavede en vanilje creme af

50 g neutral flødeost
1/2 tsk vaniljepulver (eller vaniljesukker)
2 spsk fløde
1 tsk sukrin melis (alm flormelis kan også bruges)

det rører du sammen og smager til så det har den smag du foretrækker, vi vil helst ikke have det for sødt, men det er jo en smagssag

du kan også piske flødeskum med vanilje, eller du kan spise dem uden noget hvis du foretrækker det. Skriv endelig hvordan i helst spiser jeres French toast så vi andre kan få nogle gode ideer

DSC_0056

Vi toppede dem med nogle friske brombær. Det gav sige et syrligt spil der var rigtig lækkert, men andre bær kan jo også bruges. Vi fik en god kop kaffe til og det var så lækkert,

Velbekomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *