Dette er en lækker nem ret, de fleste børn kan lide. Du bestemmer jo selv hvor stærk den skal være, vi kan godt lide den lidt krydret. Den er nem og klargøre i forvejen og så bare lige varme den.

kødbollerne:

450 g hakket oksekød
1 rødløg (alm kan også bruges)
to fed hvidløg
2 cm rød chili (kan udelades)
1 æg
1 spsk Husk psyllium frøskaller (Du kan også bruge alm hvedemel)
en lille håndfuld frisk basilikum
25 g revet parmasan
salt, peber, paprika, og andet krydderi du foretrækker

hak løg, hvidløg og chili og bland alle ingredienserne sammen, stil den på køl til du skal bruge den

DSC_0045

form til boller, jeg fik 25 stk og lig dem på en bageplade

DSC_0047

så skal de have ca 25 min i ovnen ved 200 grader

Sovsen:

2 rødløg (alm kan også bruges, vi elsker bare rødløg)
2 fed hvidløg
1 stor håndfuld frisk basilikum
2 dåser hakkede tomater
salt, peber, grill krydderi, paprika

hak løg, hvidløg og basilikum

svits løg og hvidløg på panden, tilsæt tomaterne og krydderurten

Smag det til med krydderier

Hæld kødbollerne i sovsen, og lad det stå og simre

DSC_0061

Serveres med pasta og evt noget gnavegrønt, Eller kogte grønsager hvis det skal være LCHF.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *