Disse lidt salte scones er nemme og kræver få ingredienser, som vi alle ofte har hjemme.
De er gode hvis man pludselig får gæster en eftermiddag og ikke har noget til kaffen. De tager 25 min at lave og det er incl bagetid. De kan fryses og når du skal bruge dem gir du dem 30 sek i micro, så er de lige så lækre som da du bagte dem. Du må ikke give dem for meget, så måske du skal prøve med 20 sek til at starte med…

til 12 scones skal du bruge:

375 g hvedemel
2 tsk bagebulver
1/2 tsk salt
150 g smør
1 1/2 dl mælk
Lidt sammenpisket æg til pensling

tænd ovnen på 225 grader

skær smørret i tern og smuldr den i helt i melet

DSC_0057

tilsæt mælken og saml dejen hurtigt, bare ælt til den er samlet.

DSC_0064

rul den ud i ca 2 cm tykkelse, og stik dem ud med et glas eller en form. Jeg samler resterne og ruller det igen til det hele er brugt. Kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir og pensl dem med æg

DSC_0078

De bages ca 15 min

DSC_0113

De er rigtig lækre med koldt smør og marmelade, Emma nød dem 🙂

DSC_0146

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *