Jeg har lavet dette rugbrød efter en opskrift på madbanditten, synes ikke helt det passede mine smagsløg så jeg har ændret lidt i opskriften. Man kan godt lave den uden osten, men så synes jeg den smuldrer for meget. Dette er mit favorit LCHF rugbrød…

1 brød:

75 g mandler
75 g hasselnødder
100 g solsikkekerner
50 g hørfrø
50 g sesam
150 g græskarkerner
2 tsk bagepulver
1/2 dl olie
150 g revet mozzerella
1 1/2 tsk groft salt
5 æg

hak mandler, nødder, solsikkekerner, græskarkerner til grov mel

bland alle kernerne i en skål sammen med bagepulver og tilsæt olie og salt,

DSC_0047

pisk æggene lidt i en anden skål og kom dem i, til sidst tilsætter du osten

DSC_0051

kommes i en form beklædt med bagepapir og bages ved 150 grader i 75 min

DSC_0062

Spises som rugbrød, men pas på hvis du skal tabe dig, det er meget kalorie holdigt. Jeg spiser en skive ad gangen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *