Dette er en ret vi ofte laver, men i forskellig variationer. Det er nemlig med de ingredienser vi nu har i køleskabet. Man kan bruge den rest grønsager man lige har tilbage i skuffen og næsten tilsætte hvad man har lyst til. Soltørrede tomater er også gode i.

Tom og Jeg ristede mine grønsags fladbrød (du finder dem under Brød og Boller) og spiste dem til, vi holdte det LCHF, Emma spiste pasta til.

de hakkede grønsager, jeg elsker kontrasten mellem farverne, det ser ofte godt ud i retten.

DSC_0011

til ca 4 personer brugte vi:

1 stort rødløg
3 fed hvidløg
500 g oksekød (du kan lave det med lige det kød du nu har
3 pølser i skiver (kan du udelade hvis du vil spare på kcal)
en stor gulerod
1/2 broccoli
2 porrer
8 champignon
50 g salami (eller chorizo for en stærkere smag)
140 g tomat pure (1 stor dåse)
1/2 pakke philadelphia smøreost neutral
1 dl fløde (eller mælk)
lidt okse fond (1/2 dl) for at få lidt ekstra smag i
krydderier: salt, peber, paprika, basilikum

hak løg og hvidløg og steg dem gyldne i (kokos)olie

tilsæt det hakkede kød, og når det har stået lidt kan du bruge kartoffelmoseren til at dele kødet med, det er så nemt.

DSC_0007

Svits pølserne og salami med, og krydr det

DSC_0013

hæld de hakkede grønsager i og vend dem i kødblandingen

DSC_0015

kom pure i og når det er godt fordelt kommer du osten i, det gør den dejlig cremet

hæld lidt fond og fløden i og lad det simre, smag til

Min portion

DSC_0023

DSC_0018

Emmas portion, det er ikke så svært at tilpasse LCHF til alm kost

DSC_0019

velbekomme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *