OM FRU MUNK

Hej og velkommen på min side..

Denne side handler om mad, al slags mad. 😛 Vi spiser efter LCHF princippet til hverdag så der vil også komme lækre og nemme opskrifter i denne kategori. Elsker hurtig og nem mad, der er let at lave med gode ingredienser, så dem vil der også komme nogen af… Er det LCHF vil det stå i opskriften.
MEN vi er ikke fanatiske så i bliver ikke snydt for de lækre kager og søde sager som vi også elsker.. og is, vi elsker is, så det vil siden også bære præg af.

Jeg er vild med at eksperimentere med smage og er virkelig dårlig til at følge en opskrift.. Kan starte på en ret eller en kage, men så synes jeg lige den mangler en smule af en ting, og så kan jeg tit ende et helt andet sted end hvor jeg begyndte.. Ofte lykkedes det faktisk, men vi er også endt med nogle underlige ting, men det snakker vi ikke mere om 😉

Håber i kan få noget med herfra, og giv endelig tilbagemelding om hvad i synes om opskrifterne og spørg hvis der er noget i er i tvivl om… og om i selv har eksperimenteret og prøvet noget nyt. I skal ikke være bange for at skrive jeres Email når i skal kommentere noget, det er kun mig der kan se den 😉

Kærlig Hilsen Fru Munk

2 Comments on velkommen

  1. Gitte K. Pedersen
    17. september 2015 at 7:09 pm (3 år ago)

    Hej. Jeg er ved at øve mig i at lave marcipanroser til min søn og kommende svigerdatters bryllupskage.
    De vil gerne have hvide marcipan roser, så jeg har købt ekstra hvid marcipan fra Odense, men synes det er drilsk. Det er blødt, så de tynde kronblade har svært ved at holde sig ‘oprejst’. Og det er klæbende, så hvis de fine tynde kronblade rører hinanden, klæber de straks sammen.
    Har du nogen erfaring med dette? Skal jeg tilsætte flormelis og glycerin, ligesom hvis jeg brugte alm. marcipan?
    Håber du kan hjælpe.
    Vh. Gitte

    Svar
    • Fru Munk
      17. september 2015 at 8:02 pm (3 år ago)

      Hej, Huh marcipanroser har jeg kun lavet få gange, og altid med glycerin og flormelis og kun med alm marcipan.. Men tænker at den “bare” er farvet hvid, så jeg ville blande florsukker og glycerin i og så prøve. Ja det kan klistre men du kan jo prøve dig frem med mængden af florsukker, men pas på det ikke blir for tør, så kan det sprække..
      Lyder rigtig spændende med det projekt du er igang med, held og lykke med det 😉

      Hilsen Fru Munk

      Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *