
Chili con carne med et twist
Jeg lagde tidligere en opskrift op på Chili con carne,den finder du her: https://frumunksmadgodter.dk/2015/01/10/chili-con-carne-ala-fru-munk-lchf/ den har vi opdateret her hjemme efter jeg så et program med den amerikanske kok Rachel Ray. Total lækker luksus chili der smager så fuglene synger, du skal bare have lavet en portion chili, og det kan du jo have gjort i forvejen, eller brug en rest…
Den er ikke for de fedt forskrækkede 😉
Du skal bruge:
300 g stegt bacon i tern
300 g pølser i tern, stegt
150-200 d revet cheddar
du tager et ovnfast fad og ligger chilien i bunden
så ligger du pølserne, bacon og topper med cheddaren. Så skal den en smut ovnen på 200 grader til den er godt varm, 15-20 min vil jeg tro
så serverer du den med en tomatsalat og tortillachips og creme fraice.
vi spiste en salat af følgende:
300 g tomater i tern
en håndfuld frisk basilikum
et lille rødløg i tern
Skulle hilse fra Frk Skipper og Hr Munk og sige at det rigtig lækkert
sådan en mundfuld med det hele, MUMS..

