Opskrifter

Peanut Fat Bomb

Denne er den lækreste lille sag, som er vores go to når vi skal have noget lækkert. Vi har serveret den for gæster der ikke er på KETO og den er faldet i god jord, men det er en fordel hvis man lide peanut butter. Vi har prøvet at lave andre Fat Bombs, men det er denne vi altid vender tilbage til.

Tip:

Kig dig for når du køber peanut butter, der er stor forskel på kulhydrat indholdet. Find den med flest peanuts i, der er mange især Amerikanske mærker der er fyldt med sukker.

Du kan bruge de nødder du synes om, men igen hold øje med kulhydrat indholdet, det skifter fra nød til nød, MEN også fra mærke til mærke på samme nød. Det er nogen gange en jungle at finde rundt i, vend dig til altid at kigge i indholds fortegnelsen.

Du skal bruge en stor rugbrødsform, enten i silikone, eller beklæd en alm. med bagepapir.

Denne opskrift giver 24, mundrette stykker.

Bund

75 g paranødder (Naturens Energi)
25 g mandler
15g Sukrin gold, 
1 tsk vaniljepulver, 
4 spsk smeltet smør, 
1 nip salt

Tænd ovnen på 200 grader

Nødder hakkes fint, og røres sammen med smør og sukrin

Massen kommes i en form og glattes helt ud

Bages til den er gylden, i min ovn tager det 8 min

Stil den på frost mens du laver fyldet

Fyld
200 g peanutbutter (Green Choice med 99,3% peanut),  
90 g peanuts, 
20 g sukrin gold, 
1 tsk vaniljepulver 
25 g smør, 

Peanutbutter smeltes ved svag varme, det tager lidt tid, men det er umagen værd. Det må ikke koge eller blive for varm, så mister den sin bløde og cremede konsistens

Resten af ingredienserne hældes i og røres sammen

Hæld det over bunden og stil den i fryseren i et par timer

Topping
80 g 92 % chokolade Bjørnsted
15 g smagsneutral kokosolie, 

Smeltes og blandes

Hæld chokolade over den frosne kage

Den skal skæres ud mens chokoladen stadig er lidt blød, opbevares på køl

I denne snack er der pr. stk. (ca. 21g) 125 kcal, 3,6g protein, 2,3g kulhydrat, 11g fedt og 1,6g kostfibre

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *