Om os

Hvem er vi

Fru Munk, det er mig, Sussi. Jeg er gift med Hr Munk, (Tom). Vi har en datter Emma, der går i gymnasiet, og så er der vores fantastiske franske bulldog Ozzy.

For nogle år tilbage, kom Emma så i udredning for gluten allergi. I den forbindelse fandt jeg ud af, at jeg er glutenintolerant hvilket gjorde os mere fokuseret på, hvad det er vi putter i munden.

Vi ville gerne leve sundere, og lagde derfor vores kost om. I den forbindelse faldt jeg over madbanditten.dk og så startede vores LCHF (Low Carb, High Fat) rejse. Vi var ikke strikse, men mærkede hurtigt, at denne kost var god for os.

Jeg elsker at lave mad, bage, og eksperimentere med nye smage. Har altid bagt en del, også her på siden, men det har primært været med sukker, og en smule LCHF. Nu er det KETO det handler om, og det er en ny og spændende verden synes jeg.

Ideen med denne side er at vise vores hverdag med KETO, hvad vi gør i situationer hvor det kan være svært, og hvor mulighederne er små. Give nogle ideer og løsninger der har fungeret for os, da Emma var yngre og ikke var på Keto eller LCHF. Vise at man godt kan spise Keto selv om resten af familien ikke gør.

 Vi vil dele vores måltider især på instagram og facebook, så like vores side så vil du få opdateringer når der er nyt her.

Læs mere om KETO og vores rejse derhen på de andre links..

Jeg har hele tiden gang i at udvikle og prøve nye ting, og jeg glæder mig til at dele en masse lækre opskrifter og fif med jer.

De Varmeste Hilsner Fra

Fru Munk

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.