Fladbrød med grønsager (LCHF)
Vi drikker grønsagsjuice om morgenen og der er altid en masse pulp som vi egentlig bare smider ud. Har set madbrød lavet på friske grønsager og tænkte at denne pulp måtte kunne bruges i stedet..
Jeg prøvede mig frem og det kom der denne opskrift ud af, du får 10 madbrød af denne portion.
200 g pulp (denne var rester af broccoli, blomkål, squash, ingefær og et æble)
15 g hørfrø
30 g hasselnødder
10 g solsikke kerner
10 g husk, Psyllium-frøskaller
2 æg
25 g revet cheddar
25 g revet parmasan
hak hørfrø, nødder og solsikke i minihakkeren
bland det hele sammen
lav ti boller som trykkes flade på to bageplader
bag den ved 200 grader i ca 15 min og vend dem, bag dem ydeligere 10-15 min alt afhængig hvor mørke og sprøde du vil have dem.
Min ovn bare lidt uens så nogle af mine blev lidt mørke, men så mindede de lidt om knækbrød.
jeg lavede en mad med æg og en med LCHF leverpostej og det var rigtig lækkert, og en god erstatning for brød, efter min mening. Når du opbevarer dem så bliver de bløde, men smager stadig godt..