Rugbrød LCHF
Jeg har lavet dette rugbrød efter en opskrift på madbanditten, synes ikke helt det passede mine smagsløg så jeg har ændret lidt i opskriften. Man kan godt lave den uden osten, men så synes jeg den smuldrer for meget. Dette er mit favorit LCHF rugbrød…
1 brød:
75 g mandler
75 g hasselnødder
100 g solsikkekerner
50 g hørfrø
50 g sesam
150 g græskarkerner
2 tsk bagepulver
1/2 dl olie
150 g revet mozzerella
1 1/2 tsk groft salt
5 æg
hak mandler, nødder, solsikkekerner, græskarkerner til grov mel
bland alle kernerne i en skål sammen med bagepulver og tilsæt olie og salt,
pisk æggene lidt i en anden skål og kom dem i, til sidst tilsætter du osten
kommes i en form beklædt med bagepapir og bages ved 150 grader i 75 min
Spises som rugbrød, men pas på hvis du skal tabe dig, det er meget kalorie holdigt. Jeg spiser en skive ad gangen.