Aftensmad

hakkebøf med løg og champignon (LCHF)

Lækker fredags middag, der er ikke de store dikkedarer ved det, men det gjorde det ikke mindre lækkert..

En god hakkebøf
bløde løg og champignon stegt i smør
kogte grønsager
en bearnaise dip

DSC_0003

Det er vel egentlig kun min bearnaise dip der skiller sig ud her. Du kan vælge bare lave alm bearnaise til, men da vi holder det LCHF, så laver jeg en dip hvor opskriften er taget fra madbanditten, med min egen tilføjelse. Det tager mig 5 min at røre sammen, så det gør jeg mens bøfferne steger..

Lige dele hellmanns mayo og cremefraice røres sammen (vi tog 2 spsk af hver, det passede til os, men den kan godt gemmes et par dage på køl, så lav den mængde du har brug for) et lille skalotteløg (alm løg kan bruges men det giver ikke helt den samme smag) hakket fint og røres i sammen med lidt tørret estregon (smag dig frem, vi brugte 1/2 tsk)

Så skal der noget bearnaise essens i, igen er du nød til at smage dig frem, da det er meget en smagssag. Start med 1/2 tsk evt. vi kan godt lide en lidt syrlig smag så jeg kom lidt limesaft i og smagte til med salt og peber.

Bearnaise essens, denne er købt i kvickly

DSC_0004

Du kan evt lave en bagt kartoffel til eller nogle ovn stegte kartofler, hvis du synes det mangler, vi blev alle fint mætte..

2 Comments

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.