Opskrifter

ÆgLatte

Tænkte at denne var en god en at starte med, da jeg drikker en næsten hver morgen. Jeg skulle selv tage tilløb til den, tanken om at drikke et råt æg var ikke specielt tiltalende, men heldigvis var der var en der pressede lidt på (tak Maria) og hvor ville jeg ønske jeg havde gjort det for flere år siden.

Den smager ikke af æg, overhovedet. Den er lækker fyldig og cremet, med en god stærk kaffesmag, og så holder den mig mæt indtil frokost. Hr Munk skulle tvinges til at smage, jeg mener tvinges, men da han så endelig tog en lille tår (som i lille bitte) tog han en tår mere og jeg måtte lave en ny til mig selv. Nu er den en fast del af vores morgen og det giver bare en god start på dagen

Jeg har altid drukket en Latte hver morgen, det er en af de ting jeg ikke vil undvære, og det harmonerer bare skidt med KETO, men med denne så faldt det bare i hak. Jeg drikker den med et nip vanilje pulver og med smagsneutral kokosolie. Hr Munk drikker den uden vanilje (kan man sagtens), og bruger almindelig kokosolie, fordi han elsker kokos. Den tager ikke lang tid at lave, så det er en nem morgenmad på de travle morgner.

Gør dig selv en tjeneste og prøv den, du vil med garanti ikke fortryde det.

Til en kop skal du bruge:

160 ml stærk kaffe

1 æg, gerne stuetemperatur

1 spsk rigtig smør

1 spsk kokosolie

Et nip vaniljepulver

Sådan gør du:

Varm kop og blenderglas op, med kogende vand, så holder din Æg-latte sig bedre varm. 

Mens kaffen laves, kommer du æg, smør kokosolie og vanilje i blenderglasset

Hæld kaffen over og blend til den er lys og cremet

Hæld det over i koppen, og drik den med det samme, den bliver hurtig lunken pga ægget

Velbekomme 🙂

I en Æg-Latte er der: 306 kcal, 9g protein, 1g kulhydrat, 87g fedt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.