Opskrifter

Cremet Blomkål/Broccoli Mos

Denne mos spiser vi tit, denne gang sammen med Morfars Millionbøf, den er cremet og meget smagfuld. Den står rigtig godt alene som tilbehør, men er også rigtig lækker med sovs til. Kan ungerne ikke lide grønsagsmosen, kan man jo koge en portion pasta til dem..

Denne opskrift er til 3 voksne

400 g blomkål
200 g broccoli

1 tsk. salt
50 g Philadelphia, Classic
25 g almindeligt smør

Salt og peber

Kog blomkål og broccoli i saltet vand,  den skal koges blød, min kogte i en 15 min 


Derefter hælder du det i en si og presser væsken ud af det med en stor ske, dette er vigtigt ellers kan den blive lidt vandet

Kom det i En blender eller foodprocessor, jeg bruger min Termomixer for der kan jeg sætte temperatur på, så den holder sig varm,  ( Den er simpelthen så smart, godt Hr Munk købte sådan en til mig).

En Termomixer er lidt af en udskrivning, men kan kun anbefale den, bruger den simpelthen til så mange forskellige ting !! Den kan bl.a. købes her.

Hak det godt. Tilsæt Philadelphia, og smør i tern og lad det køre til du synes det har den rette konsistens

Smag til med Salt og peber 

Skal den være tyndere eller mere cremet tilsæt et skvat fløde

Så er der serveret, velbekomme

KETO, simpel mad på den fede måde!

Næringsindhold pr. 100g: 72 kcal, 3,2g protein, 3,6g kulhydrat, 5g fedt, 2,4g kostfibre

Denne opskrift indeholder affiliatelink

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *