Opskrifter,  Uncategorized

Syltede Agurker Keto style

Syltede agurker er bare godt, det er noget de fleste altid har i køleskabet. De kan spises til så mange ting, både i en burger men også til flæskesteg og andet fed kød.

Men der er en del sukker i, så derfor lavede jeg nogen selv, for vi vil nødigt undvære dem. Havde aldrig syltet før, men det var faktisk ikke så svært så det kan du sagtens hoppe ud i.. Jeg bruger en blanding af Sukrin Gold og Mamma’s zugar, da jeg synes den blanding giver den bedste smag uden bismag…

Jeg bruger altid lige dele vand og eddike, laver du en større portion, så bare gang op. Når jeg laver syltede rødløg, bruger jeg samme grundopskrift men tilføjer en stjerne anis og 4-5 hele kommenfrø. Man kan også købe færdige sylte blandinger hvis man hellere vil det, der er tit sennepsfrø i og det er også godt. Med hensyn til holdbarhed tænker jeg de kan holde sig ca. 2-3 uger i køleskab…..

Til et lille glas skal du bruge:

300 g agurk, ca, (jeg fik 70 skiver)
1 tsk salt
2 dl eddike
2 dl vand
1 spsk Mamma’s Zugar (du kan nok sagtens bruge anden sødestof som stevia eller sukrin)
1 spsk sukrin gold
5 peberkorn
1 laurbærblad

Skær agurk i passende skiver, læg dem i en skål og drys salt over, det trækker lidt væske ud af agurken

Kog vand og eddike op med, sukrin og Mamma’s zugar peberkorn og de andre krydderier. Med hensyn til hvor søde du vil have den, smag til hvor meget du vil have i, vi kan nemlig godt lide de er lidt syrlige

Kom agurken i et rengjort glas, der lige er kogt af og hæld væden over, stil det på køl og du har nu Keto venlige syltede agurker.

I 1 skive agurk er der 1 kcal, 0,04g protein, 0,5g kulhydrat og 0g fedt

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.