Keto Nachos
Hr Munk fik en lys ide forleden. Han spurgte om vi ikke kunne komme de puffede flæskesvær i ovnen med revet ost over, og få en slags Keto Nachos. Det prøvede vi og det smagte lækkert.
Men de skal kun lige have til osten er smeltet, og så skal de spises med det samme, de bliver lidt bløde og seje i det hvis de står for længe. Vi har lavet dem nogle gange med lidt forskelligt resultat. Vi har fundet ud af at dem der er bedst, er dem fra Rema i de store poser. Vi har prøvet andre mærker som ikke gav det samme gode resultat. Er ikke helt sikker på hvorfor, men jeg har en teori. Dem der er mega luftige og puffede, de bliver hurtigere gummiagtige, hvor dem fra Rema er mere faste i det og de holder sprødheden bedre.
Jeg har prøvet at lave det både med gouda og med cheddar, de var begge lækre, så brug den ost du foretrækker.
Til 3-4 personer
100g flæskesvær
100g revet ost (jeg har brugt cheddar)
evt. jalapenos hvis det skal være lidt stærkt
Varm ovnen op til 200 grader
Kom flæskesværen på en bageplade beklædt med bagepapir, kom revet ost over og giv dem 5-6 min i ovn
Spises med det samme som de er, men du kan også lave en dip af 38% cremefraiche med krydderier i
I 50g Nachos er der 245 kcal, 23g protein, 0,7g kulhydrat og 16g fedt