Opskrifter

Kyllinge Nuggets Keto-style

Når man skal finde lækre måder at spise junkfood på, og man er på Keto må man nogen gange lige tænke ud af boksen. Finde andre måder at få nogle af de ting man før har været glad for, og det har vi fundet her..

Vi spiser en del kylling…. På mange forskellige måder, og denne er en af Emmas favoritter. Vi skifter rasp af brød ud med blendet flæskesvær.. Nogen vil måske tænke, flæskesvær (Gris) på Kylling, er no go, men tro mig det virker. Det smager ikke dissideret af flæskesvær, har mere et hint af det, men vi han nu godt lide smagen af det…..

Vores er godt krydrede med cayennepeber, måske du skal prøve dig lidt frem. Vi laver en dip af 38% creme fraiche, lidt mayo, et nip tomatpure og krydderier bla. paprika, røget paprika og chili, smagt til med lidt citron og salt og peber, den synes vi passer perfekt til. Vi får ofte disse med et par Chili/cheddar kugler (Chili cheese tops) til, og dem skal i også nok få opskriften på… Det er lækkert og man føler virkelig man får en ordentlig omgang junk……

Til 3 personer skal du bruge

ca. 500 g kylling

1 tsk salt og lidt friskkværnet peber
1 knivspids  peber
1 tsk cayennepeber
75 g flæskesvær, de puffede i de store poser

30 g pofiber, Semper

3 medium Æg

50 g smør til at stege i

Blend flæskesvær til “rasp”

Skær kylling i passende stykker dup dem tørre med køkkenrulle

Rul  kyllingen i pofiber, det får æg og rasp til at hænge bedre ved

Vend dem i pisket æg og derefter i raspen, der er blandet med krydderierne

Steg dem på panden i rigeligt med smør

Server som sprød kylling på en god salat eller som her hvor vi fik gnavegrønt til med dip.

I 100g “nuggets” er der: 188 kcal, 1,2g kulhydrat, 22g protein, 11g fedt 1,8g kostfibre

Velbekomme

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.