Lørdags kylling, Ketostyle
Jeg er vokset op med lørdagskylling, i ved den der kylling i en foliebakke, man bare smed i ovnen.. Så nemt og husker den egentlig som okay, dog lidt tør, men tænker at nu skal lørdagskyllingen opdateres lidt… Denne er bestemt ikke tør, og meget velsmagende. Vi spiser en del kylling herhjemme, så variation er godt. Jeg blev inspireret af Madbanditten og synes det så lækkert ud, har dog ændret lidt, så vi bruger de ingredienser vi godt kan lide…
Til 3 voksne skal du bruge:
3 kyllingebrystfilet, (mine var ca 150g)
12 skiver chorizo, spansk pølse
100g cheddar, i skiver, eller frisk mozzarella i skiver
100 g grøn peberfrugt, i skiver
1 spsk. ekstra jomfru olivenolie
Evt. frisk oregano eller basilikum
salt og peber
Tænd ovnen på 200 grader
Skær 3-5 riller i hver kyllingebryst, gnid dem med olie og valgte krydderier, og krydr med salt og peber
Læg dem i et fad eller på bagepapir
Kom chorizo, ost og peberfrugt i rillerne
Steg dem i ovnen 20-30 min indtil de er færdige, (alt afhængig af størrelse på kyllingen) og osten er smeltet
Server med en god salat eller pandestegte grønsager til, evt. denne her
I et kyllingebryst er der 431 kcal, 46g protein, 2,2 g kulhydrat og 25 g fedt