Opskrifter

Keto Brunch pandekager, ny forbedret opskrift

Der er allerede en god opskrift på Brunch pandekager på bloggen, men Emma ville gerne have en der lignede lidt mere en almindelig pandekage. Det er lykkedes ganske godt synes jeg, smagen er som jeg husker og så er de luftige. Jeg bruger min Tefal snack Collection multijern med pandekagepladerne, det er simpelthen så nemt, og så går det hurtigt, det kan klart anbefales, hvis du er interesseret så er det det her jeg bruger.

Du kan sagtens lave dine pandekager som du plejer på en almindelig pande, det gjorde jeg før jeg fik pandekager plader til mit Tefal jern. Det kræver dog lidt arbejde hvis de skal være luftige..
Når du bager dine pandekager er det smart at smide låg på panden, så tørrer de på oversiden så de kan vendes uden at splatte ud. For at få fine runde pandekager, brugte jeg to pander og lavede en ad gangen på hver, og lagde derefter låg på og skiftede derefter til den anden pande. Det gik forholdsvis hurtigt, men Mit Tefal Multijern er så meget smartere…..

Det er stadig lidt omstændigt og lave pandekager, men det er fordi de piskede hvider gør noget for luftigheden i pandekagen, så det er bestemt besværet værd. Lav evt. dobbelt portion når du er igang, du kan altid fryse dem ned og varme dem i ovn eller på brødristeren, det gør jeg 😉

Til 8-10 mindre pandekager skal du bruge:

2 medium Æg
85 g neutral flødeost
2 tsk vanilje ekstrakt
2 spsk smeltet smør

75g mandelmel
1 tsk bagepulver
2 tsk Mamma’s Zugar
et nip salt

Smør til at stege i

Del hvider og blommer

Pisk hviderne stive i en skål

Blend eller pisk blommer, Vanilje og smøreost med en stavblænder

Tilsæt de tørre ingredienser og pisk det godt sammen

Vend forsigtigt hviderne i ad 3 omgange

Steges på panden eller i Tefal multi jernet

Server med enten en bærkompot, flødeskum med vaniljepulver og friske bær, min hjemmelavet nødde/chokolade creme eller fiber sirup gold

I en pandekage (Ved 10 stk) er der 105 kcal, 3,3g protein, 1,6g kulhydrat og 9,5g fedt

Dette indlæg indeholder affiliates

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.