Cremet Blomkål/Broccoli Mos
Denne mos spiser vi tit, denne gang sammen med Morfars Millionbøf, den er cremet og meget smagfuld. Den står rigtig godt alene som tilbehør, men er også rigtig lækker med sovs til. Kan ungerne ikke lide grønsagsmosen, kan man jo koge en portion pasta til dem..
Denne opskrift er til 3 voksne
400 g blomkål
200 g broccoli
1 tsk. salt
50 g Philadelphia, Classic
25 g almindeligt smør
Salt og peber
Kog blomkål og broccoli i saltet vand, den skal koges blød, min kogte i en 15 min
Derefter hælder du det i en si og presser væsken ud af det med en stor ske, dette er vigtigt ellers kan den blive lidt vandet
Kom det i En blender eller foodprocessor, jeg bruger min Termomixer for der kan jeg sætte temperatur på, så den holder sig varm, ( Den er simpelthen så smart, godt Hr Munk købte sådan en til mig).
En Termomixer er lidt af en udskrivning, men kan kun anbefale den, bruger den simpelthen til så mange forskellige ting !! Den kan bl.a. købes her.
Hak det godt. Tilsæt Philadelphia, og smør i tern og lad det køre til du synes det har den rette konsistens
Smag til med Salt og peber
Skal den være tyndere eller mere cremet tilsæt et skvat fløde
Så er der serveret, velbekomme
KETO, simpel mad på den fede måde!
Næringsindhold pr. 100g: 72 kcal, 3,2g protein, 3,6g kulhydrat, 5g fedt, 2,4g kostfibre
Denne opskrift indeholder affiliatelink